Bład wulkanizatora- podrapana felga Pilna sprawa
Re: Bład wulkanizatora- podrapana felga Pilna sprawa
Mr.Fajna-Felga, byćmoze jest tak jak mówisz nie przyglądałem sie z bliska jak one sa spolerowane ale często ori polerka jest robiona na tokarce, w takim razie przepraszam za błąd
peace
peace
-
- Kontakt:
Spox, nikt się nie unosi, peace. A foto koła chętnie bym zobaczył.
No jak dla mnie to bez zadnych negocjacji powinni odkupic fele lub zaczarowac wszystkie tak zeby wygladaly jednakowo. Bo ta na fotach to jest trgiczna teraz.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
-
- Kontakt:
Ewidentnie od łychy.Na moje oko to kosmetyka, ale koło zniszczone bez dwóch zdań.
Nie no, skandal, felga jest zniszczona. Tylko wymiana na inną. A z ubezpieczenia nie można jakoś tego pociągnąć?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
-
- Kontakt:
A może oni jako firma mają ubezpieczenie?
Wydaje mi sie ze musza miec takie "ubezpieczenie" z powodu takiego ze sa firma czyniacą usługi wiec powinni miec cos takiego na wypadek uszkodzen/zniszczenMr.Fajna-Felga pisze:A może oni jako firma mają ubezpieczenie?
Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
Wulkanizator jako zakład usługowy powinien mieć OC. Jednak posiadnie takowego nie jest obowiązkowe.
Ubiegałbym się o nową felgę lub jej równowartość. Jeżeli ma OC to z jego ubezpieczenia, jeżeli nie ma to z jego kieszeni ....
Zawsze pozostaje droga sądowa - sprawa moim zdaniem czasochłonna, ale do zrobienia.
Ubiegałbym się o nową felgę lub jej równowartość. Jeżeli ma OC to z jego ubezpieczenia, jeżeli nie ma to z jego kieszeni ....
Zawsze pozostaje droga sądowa - sprawa moim zdaniem czasochłonna, ale do zrobienia.
ojej-co za kowale... 
Ps.od razu napisz namiary co to za warsztat...

Ps.od razu napisz namiary co to za warsztat...
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
-
- Kontakt:
cisnąć ich, nie odpuszczać,
Niech Ci oddadzą felgę w stanie "dobrym" a tą niech Sobie zabiorą i zrobią z nią co chcą. Jak na to patrze to cały czas nie mogę uwierzyć, że się jeszcze od tego migają.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Moje 19" Performance, które również są polerowane, rzeczoznawca z ubezpieczalni zakwalifikował jako "do naprawy".
To oczywista bzdura.
Złożyłem wniosek o powtórną wycenę - w serwisie, gdzie potwierdzono brak możliwości naprawy takiej felgi.
Efekt - nowa obręcz.
Powodzenia,
To oczywista bzdura.
Złożyłem wniosek o powtórną wycenę - w serwisie, gdzie potwierdzono brak możliwości naprawy takiej felgi.
Efekt - nowa obręcz.
Powodzenia,
ET 10.2s; 1.406s 60ft - streetlegal M3Turbo